torsdag den 28. februar 2013

Urban Yoga Retreat 2013 - Berlin

Tilmeldingerne er i den grad ved at rulle ind til et af dette års dejligste yogaoplevelser:

Storby retreat med Jivamukti Yogalærere Louise Justesen & Tanja Ottesen i skønne Berlin den 26. - 29. september 2013.

Vi har begge efterhånden bevæget os på utallige yogamåtter i diverse studier rundt om i verden, som på hver sine måder er smukke steder, der absolut må opleves.

Vi vil dog samstemmigt og til stadighed nævne Jivamukti Yoga Berlin som et af de steder, hvor kærligheden til yoga og dennes enorme skønhed bliver præsenteret i de smukkeste rammer. Og altid iblandt varme og givende mennesker.

Denne oplevelse har vi lyst til at dele med jer og derfor invitererer vi nu på URBAN YOGA RETREAT, som er en forlænget weekend i et unikt fællesskab med andre, der gerne vil have et bedre kendskab til Jivamukti Yoga.

Vi tilbyder jer muligheden for at opleve en mere indgående yogapraksis hos internationalt erfarne Jivamukti Yogalærere, samtidig med, at I får muligheden for at opleve en af de mest pulserende, kreative og nytænkende byer i Europa.

Vi vil være bosat i et af de mest charmerende områder af Berlin, Mitte/Prenzlauerberg og der vil være mulighed for helt selv at tilrettelægge, hvor meget yoga/byvandring/shopping/marathonløb, man har lyst til at give sig i kast med.

Der er et begrænset antal pladser, som sælges efter først-til-mølle princippet og vi håber på at kunne give vores kærlighed til Jivamukti yoga videre til jer på allerbedste vis:

LOKAH SAMASTAH SUKHINO BHAVANTU
May all beings everywhere be happy and free, and may the thoughts, words and actions of my own life contribute in some way to that happiness, and to that freedom for all.


INFORMATION:

PRIS
- 3.200 d.kr.

INKLUDERET
- 3 overnatninger på St. Christopher's Hostel i Mitte i 6-sengs værelser
- Unlimited Yoga adgangskort til Jivamukti Yoga Berlin, der har yoga studier i Mitte og Kreuzberg
- 2 x Master Classes med Louise Justesen og Tanja Ottesen
- Morgenmad buffet fredag-søndag
- Vegansk middag lørdag aften
- Skridsikkert yogamåtte håndklæde

IKKE INKLUDERET
- Fly billet
- Transport i Berlin
- Frokost
- Aftensmad torsdag og fredag

TILMELDING
For at sikre sig en af de begrænsede pladser på dette retreat indbetales et depositum på 1000 d.kr. på reg/kontonummer:

8012-0002710900 - Skriv Berlin/Navn i afsenderfeltet

Efter indbetaling af depositum (eller det fulde beløb) skrives en mail omkring tilmelding og indbetaling til nedenstående mailadresse og du vil, efter vi har registreret din indbetaling, modtage en bekræftende mail i forhold til din plads på retreatet. Det er vigtigt, at der er navn på indbetalingen.

RESTINDBETALING
Har du valgt ikke at betale hele beløbet på 3200 d.kr. ved tilmelding, men har indbetalt 1000 d.kr. i depositum, skal vi senest registrere restindbetalingen på 2200 d.kr mandag den 2. september 2013. Denne indbetaling stiles til samme reg/kontonummer (se ovenstående, under tilmelding).

KONTAKT-MAILADRESSE: Yogapeace.dk@gmail.com

TILBAGEBETALING
Hvis det usandsynlige skulle ske, at retreatet ikke kan gennemføres, grundet for få tilmeldinger, vil de indbetalinger, der er foretaget i forbindelse med tilmelding selvfølgelig blive fuldt tilbagebetalt.

HUSK
At en t/r-flybillet til Berlin kan fås til stort set ingen penge, hvis du booker i god tid. Der afholdes Berlin Marathon i samme weekend, hvilket sandsynligvis betyder, at der vil være efterspørgsel på de billige billetter hos flyselskaberne. Book så tidligt, som du har mulighed for!


Namasté og forårshilsener,

Louise (& Tanja)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar