fredag den 25. januar 2013

Tanker og ord på en fredag.

Fredag.
En ganske almindelig fredag for mit vedkommende.
Og så alligevel er ingen af mine dage nogensinde helt almindelige. Heller ikke fredagene. Uanset, hvor meget de på skemaet ser ens ud. At dele mit livs passion, nærvær og fordybelse gennem fysisk, mental og spirituel praksis, med de mange mennesker, som jeg har mødt gennem de sidste fire år som underviser indenfor yoga og pilates er en ubeskrivelig gave. Og hver eneste dag bliver gaven større grundet den taknemmelighed og varme, som jeg oplever i de mange forskelligartede sale, som udgør rammerne omkring passionen.


Taknemmelighed.
For mig handler yoga og pilates i udbredt grad om at mærke taknemmeligheden over at være tilstede. Tilstedeværelse kan for mange være præget af forhindringer, skuffelser, svigt, utilstrækkelighed og uoverskuelighed. Og andet med mindre brugbar energi. At finde en taknemmelighed i arbejdet med sig selv på et fysisk og mentalt plan, at kunne give slip på de mange tankers kringelkroge og hengive sig til krop, bevægelser, fundament, energi, intention. Nuet. At være i stand til at mærke, lytte og give videre ud fra taknemmelighed over livet, hvad end det byder. Det er gaven, som vi hver især kan skænke os selv, hvis vi finder modet.


Tilkendegivelse.
Jeg er privilligeret i at møde anerkendelse af mit arbejde hver eneste dag fra mennesker, der oplever forandring. Tilkendegivelserne, som indeholder taknemmelighed og ord fuld af hjertevarme forankres i mit sind hver dag, inden jeg sender al den energi som ligger i anerkendelserne videre til den lange række af læremestre, som har været med til at forme mig til den facilitator, som jeg er i dag. Et talerør kan man velsagtens kalde mig, en efterhånden mere erfaren indrammer af deltagernes helt eget arbejde med sig selv. En stemme, som blot holder af at formidle gammel læring i ny form. Og har et håb om, at så et frø som kan blomstre. Husk at tilkendegive det store mod, som det kræver at søge indsigt og mærke. Dit mod.


Tak.
Intet andet end et dybfølt ét af slagsen til jer. For jeres tid og opmærksomhed.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar